Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 18 september 2019

Conferentie Zuid

Conferentie Zuid is een jaarlijks terugkerende bijeenkomst voor volksvertegenwoordigers, bestuurders en afdelingsbesturen die lid van D66 zijn. Dit jaar zijn ook de Vlaamse politici van Open VLD weer uitgenodigd. Voor de provincies Zeeland, Limburg en Noord-Brabant en Vlaanderen worden informatiesessies, paneldiscussies en presentaties gegeven over actuele onderwerpen.

Thema’s

Naast Samen Leven, Gezonde Leefomgeving en Veiligheid is De Politieke Vereniging een hoofdthema op het evenement. Conferentie Zuid 2019 is niet exclusief voor kader of politici; iedereen is welkom! Met inhoudelijke sessies is het dagprogramma toegespitst op actieve politici en verenigingsbestuurders. Het is mogelijk om aan twee seminars naar keuze, deel te nemen.

Plenair

Minister Sigrid Kaag voor buitenlandse handel en ontwikkelingssamenwerking komt naar Eindhoven. Tijdens de dagafsluiting staat zij zeker stil bij ons ‘Denk en Handel Internationaal’. Voor de opening verwachten we een speciale gast uit België. Hij, zijn naam wordt pas later bekend gemaakt, zal samen met oud JD-voorzitter Dennis van Driel in onze geschiedenis duiken. Het verse lunchbuffet, de verfrissende netwerkkwartiertjes en de gezellige borrel maken deze dag af!

Bezoek van Rob Jetten

Tijdens de lunchpauze zal Rob Jetten aanwezig zijn en een speech houden voor de aanwezige gasten. Nog een extra reden om deel te nemen aan Conferentie Zuid dus!

Aanmelden

Ook interesse? Kom dan zaterdag 28 september naar Conferentie Zuid in Evoluon Eindhoven.
Aanmelden via deze link.

Wat: Conferentie Zuid voor D66-leden uit Zeeland, Limburg en Noord-Brabant en Open Vld-leden uit Vlaanderen. Ook voor JD en Jong VLD.
Waar: Evoluon Eindhoven, Noord Brabantlaan 11, 5652 LA Eindhoven.
Wanneer: zaterdag 28 september 2019. Van 09.30u (inloop) 10.30u (dagprogramma) 16.15u (borrelen).

Deelname €25,00/incl. lunchbuffet & koffie/thee & een borrelmunt .

Korting als (oud)kaderleden? Gebruik code Bestuur2019 voor €5,50/korting

Auto-date
Voor de conferentie D66 Zuid is een speciaal “auto-date” systeem opgezet. Met name om aan de vervoerskosten (jongeren) tegemoet te komen, de mobiliteit te verbeteren en de duurzaamheid (milieu) te bevorderen! Het doel is dat zowel autobezitters als passagiers zich melden bij Daan Kerssemakers! Hij registreert wie met een auto naar de conferentie komt en passagiers (1 of meerdere) wil meenemen en koppelt dat aan leden die graag willen meerijden!

Meld je aan via mail@daanbijvoorbeeld.nl met de volgende gegevens:
– je naam met vermelding of je autobezitter bent c.q. als passagier graag wil meerijden;
– plaats waar je kunt instappen c.q. opstappen;
– mailadres en telefoonnummer;
– aantal personen die willen meerijden c.q. aantal personen die kunnen instappen.

Daan Kerssemakers koppelt partijen aan elkaar via mail en/of telefoonnummers zodat onderling concrete(re) afspraken gemaakt kunnen worden!

Graag tot zaterdag 28 september in Eindhoven.